Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A rakéta támadás menete:

Kép 1. lépés
Galaxis nézetben kiválasztod a támadni kívánt bolygót.
2. lépés
a kép (Mező) jobb oldalán lesz egy-egy ikon a kém; üzenet írása, rakéta támadás.
kattints a rakéta támadás ikonjára.
3. lépés
A megjelenő ablakba írd be az egyszerre kilőni kívánt rakéták számát, majd a mellette lévő legördülő ablakban válaszd ki az elsődleges célpontot.
4. lépés
kilövés


Minden rakéta támadás alapja, hogy az ellenfél földi védelmét úgy semmisítsd meg vagy csökkentsd minimálisra, hogy a flottádnak már ne okozzon gondot.

Ezért minden támadásnál az első és elsődleges célpont a kis pajzs kupola kell legyen. (a kispajzs állítja vissza önmagától a védelmet. Ha ezt lerombolod, a védelem nem áll vissza)

"Tipp:
A bolygóközi rakéta adott naprendszerbe fél percen belül, további naprendszerekbe félpercenként - növekvő idő alatt - ér el. Az impulzus hajtómű fejlettsége határozza meg a hatótávolságát.
A képlet: (impulzus hajtómű szintje*2) -1 naprendszer távolságra jut el a rakéta."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válasz...

(Usagi, 2009.01.27 17:20)

A válasz: természetesen nem!
Azzal csak a fő csapásirányt állítod be és az "összes" az nem a legpraktikusabb. Először a pajzsokat kell leszedni, ha nincs elég rakétád! De a legjobb egyben mindent, de ehhez megfelelő számú rakéta kell, amit például itt ki tudsz kalkulálni: http://drago-sim.com/index.php?lang=hungarian
Természetesen figyelembe kell venni az áldozat antiballasztikus rakétáinak számát. Minden antiballasztikus megsemmisít egy bolygóközi rakétát!

kérdés

(Marshal, 2009.01.27 17:03)

ha rakéta támadásnál egy rakétát lövök ki letutja rombolni az összes védelmet mert van olyan opcio is ogy összes